Opened 9 years ago

Closed 8 years ago

#595 closed defect (fixed)

mondorestore crashes at restore time

Reported by: Bruno Cornec Owned by: Bruno Cornec
Priority: highest Milestone: 3.0.2
Component: mondo Version: 3.0.1
Severity: blocker Keywords:
Cc:

Description (last modified by Bruno Cornec)

When trying to restore a VMWare VM, made of a RAID1 of 2 HDDs + a LVM structure, mondorestore crashes during the RAID setup probably.

create_raid_device_via_mdadm line 578
1 RAID arrays found
sh: grub not found (???)
SIGABRT glibc detected free() invalid pointer 
final_size = 40960 MB
Initializing RAID device /dev/md0

Attachments (2)

mondoarchive.log.z (32.2 KB) - added by Bruno Cornec 9 years ago.
archive log file
mondorestore-sttl003l.log (127.1 KB) - added by Bruno Cornec 9 years ago.
restore log file

Download all attachments as: .zip

Change History (8)

Changed 9 years ago by Bruno Cornec

Attachment: mondoarchive.log.z added

archive log file

Changed 9 years ago by Bruno Cornec

Attachment: mondorestore-sttl003l.log added

restore log file

comment:1 Changed 9 years ago by Bruno Cornec

Description: modified (diff)
Status: newassigned

comment:2 Changed 9 years ago by Bruno Cornec

Description: modified (diff)

comment:3 Changed 9 years ago by Bruno Cornec

3.0.0 is also crashing identically

comment:4 Changed 9 years ago by Bruno Cornec

2.2.0.7 creates the RAID device /dev/md0 and syncs it (msg: sync'ing /dev/md0)

comment:5 Changed 9 years ago by Bruno Cornec

2.2.9.7 does the restore up to the end. So we have a regression with 3.0.0 and 3.0.1 for the SW Raid management with mdadm.

comment:6 Changed 8 years ago by Bruno Cornec

Resolution: fixed
Status: assignedclosed

This has been fixed in rev [2988]. Will be in 3.0.2.

Note: See TracTickets for help on using tickets.