Opened 11 years ago

Closed 11 years ago

#254 closed defect (fixed)

Mondo on Fedora FC5

Reported by: numblock Owned by: bruno
Priority: normal Milestone: 2.2.6
Component: mondo Version: 2.2.5
Severity: normal Keywords:
Cc:

Description

Hello. I am trying to run mondo on FC5 but am having problems. It goes through all the initial processes well including mindi but when it gets to backing up the live file system it hangs at 38%. My fstab looks like this:

LABEL=/ / ext3 defaults 1 1 LABEL=/boot /boot ext3 defaults 1 2 /dev/i2o/hda /var ext3 defaults 1 3 devpts /dev/pts devpts gid=5,mode=620 0 0 tmpfs /dev/shm tmpfs defaults 0 0 proc /proc proc defaults 0 0 sysfs /sys sysfs defaults 0 0 LABEL=SWAP-sil_agaiej swap swap defaults 0 0

I am running an adaptec I20 2400 raid controller as my /var partition.

Attachments (1)

mondoarchive.log (143.3 KB) - added by numblock 11 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

Changed 11 years ago by numblock

comment:1 Changed 11 years ago by bruno

I'm not sure the attachment is complete. It could be a File system full (could you check ?) It could also be a sparse file taking a looooong time to process (look at the FAQ) You may want to launch mondoarchive with -K 99 to have full debug.

comment:2 Changed 11 years ago by bruno

Please could you retry withe the official 2.2.6 which is just out now ? and also check for the previous points ?

comment:3 Changed 11 years ago by bruno

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed
Note: See TracTickets for help on using tickets.