Opened 12 years ago

Closed 11 years ago

#253 closed defect (worksforme)

Seg faults during mondo backup on OCMP 3.1.1/RHEL3 (mondo-2.2.0-2.rhel3)

Reported by: ritzenth Owned by: Bruno Cornec
Priority: high Milestone:
Component: mondo Version: 2.2.0
Severity: major Keywords:
Cc:

Description

We faced some SEG FAULT issues during mondo backup on an OCMP 3.1.1 RHEL3 system. We did not faced such issues during backup before and we were wondering what would be the best approach to have a successful backup on the platform.

Can you have a look into the attached log files ?

Attachments (4)

mondo-arch_.seg_fault.log (391.4 KB) - added by ritzenth 12 years ago.
mondo-archive_burn_failed.log (655.0 KB) - added by ritzenth 12 years ago.
mondo-archive_failed_burn.log (449.0 KB) - added by ritzenth 12 years ago.
mondo-archive_to_local_disc.log (193.6 KB) - added by ritzenth 12 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

Changed 12 years ago by ritzenth

Attachment: mondo-arch_.seg_fault.log added

Changed 12 years ago by ritzenth

Changed 12 years ago by ritzenth

Changed 12 years ago by ritzenth

comment:1 Changed 12 years ago by Bruno Cornec

Status: newassigned

Most of the seg. fault signaled have been fixed in the course of 2.2.x development. Could you test a latest version (2.2.5 or the beta of 2.2.6) to see if the issue has been solved or not.

comment:2 Changed 11 years ago by Bruno Cornec

Resolution: worksforme
Status: assignedclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.