Opened 17 years ago

Closed 12 years ago

Last modified 11 years ago

#188 closed defect (worksforme)

garbled graphics screens

Reported by: MarkNienberg Owned by: Bruno Cornec
Priority: normal Milestone:
Component: mondo Version: 2.2.4
Severity: normal Keywords:
Cc:

Description

Graphics screens that come up when running mondorestore from a CD that was burned from an ISO image are garbled.

See the photos

http://www.tippingmar.com/mondo/restore.jpg and http://www.tippingmar.com/mondo/restorefrom.jpg

Fedora Core 4

[mark@buckeye ~]$ rpm -q newt mindi mondo newt-0.51.6-7 mindi-1.2.4-1.fc4 mondo-2.2.4-1.fc4

The problem has also been reported on RHEL 5. In that report, the author stated that the problem happens only when booting from the CD made from an ISO. The problem did not occur when running mondorestore from the command line of a live system.

Change History (12)

comment:1 by Bruno Cornec, 17 years ago

Milestone: 2.2.52.2.6

comment:2 by Bruno Cornec, 16 years ago

Milestone: 2.2.62.2.7
Status: newassigned

comment:3 by Bruno Cornec, 16 years ago

A test should be done using TERM=vt100 or other settings at boot time + using the right terminfo content (should now be more ok)

comment:4 by Bruno Cornec, 16 years ago

TERM=console may be another solution

comment:5 by Bruno Cornec, 16 years ago

Any news on that one ?

comment:6 by Bruno Cornec, 16 years ago

Milestone: 2.2.72.2.8

comment:7 by Bruno Cornec, 15 years ago

Milestone: 2.2.82.2.9

comment:8 by Bruno Cornec, 15 years ago

Milestone: 2.2.92.2.10

comment:9 by Bruno Cornec, 15 years ago

Using TERM=vt100 or TERM=console solves the issue

Last edited 12 years ago by Bruno Cornec (previous) (diff)

comment:11 by Bruno Cornec, 12 years ago

Resolution: worksforme
Status: assignedclosed

comment:12 by Bruno Cornec, 11 years ago

Milestone: 3.1.0

Milestone 3.1.0 deleted

Note: See TracTickets for help on using tickets.